top of page
  • Facebook Clean Grey

Gezellige ei-ideetjes voor de paastafel

Feestelijk - kwarteleitjes met dipzout

Kook de eitjes hard in 3 minuten.

Citruszout = 1 el citrusschil + 2 el zeezout

Venkel-anijszout = stamp 1 tl venkelzaad + 1 tl anijszaad door 2 el zeezout

Geel zout = 2 el zeezout + 0,5 el kurkuma

Rood zout = 2 el zeezout + 0,5 el paprikapoeder + snufje cayennepeper

Ei muffins

Zie de paasrecepten op deze website.

Gevulde kwarteleitjes met citroen-kruidenmayonaise

Snijd voor deze eitjes met citroen-kruidenmayonaise een paar takjes dille, kervel en bieslook fijn en roer de kruiden door 4 el citroenmayonaise.

Schep de mayonaise in een spuitzakje met gladde mond.

Pel 8 gekookte kwarteleitjes, halveer ze overlangs en spuit op elke helft een toef mayonaise.

Garneer met bieslook, maal er zwarte peper boven en bestrooi met fijn zeezout.

Serveer de eitjes op lepels.

Kwarteleitjes bij de paasgourmet

Leuk voor kinderen, kwarteleitjes bakken bij het gourmetten.

Met kruiden

Zacht gekookt ei + handjevol gesneden groene kruiden (peterselie, dille, koriander, munt).

Roer de kruiden met wat zeezout door het zachte ei.

Eet met knapperig brood.

bottom of page