Spitskool uit de wok met kokosmelk
Een heerlijk Indonesisch groenterecept vol en zacht van smaak.
Ingrediënten (4 personen)
2 eieren (optioneel)
600 gram spitskool
1 ui
1 teentje knoflook
3 el (kokos)olie
3 tl gemalen koriander (ketoembar)
1 tl sambal oelek
200 ml kokosmelk
zout
versgemalen peper
citroen
Bereiding
Kook de eieren in ca. 10 minuten hard.
Snijd de kool in repen (niet te dun) en snipper de ui en knoflook.
Wok de ui met de knoflook, sambal en koriander kort in de olie.
Voeg de kool toe, wok even kort mee.
Voeg de kokosmelk toe en laat op een laag vuur ca. 10 minuten stoven.
Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Garneer evt. met plakjes ei.
Bron foto: Pinterest
Bron recept: Smulweb